Készlet info: Raktáron

Ár: 2 800 Ft bruttó
3 500 Ft

 

 

BERTA ELEONÓRA. :ANGYAL ANYA

INTERAKTÍV KÖNYV

PRO ART KIADÓ

OLDAL : 248

ISBN: 9786150133096

 

Az Angyal Anya könyv, ami Berta Eleonóra harmadik regénye egy misztikus világba utaztatja el az olvasót. Egy lélektársi találkozás által kiváltott lélekfejlődési út rejtelmeibe pillanthat be az érdeklődő. A göröngyös út végén a főszereplő Ameli, közelebb kerülhetett önmaga és az őt körülvevő titokzatos világnak és a saját sorsának megismeréséhez... A könyv interaktív könyvként is szolgál. Az írás nyújtotta hullámzó érzéseket, az általam rajzolt mandalák színezésével lehetősége van az olvasónak feldolgozni. Úgymond terápiaként is szolgálhat ez a folyamat, mert a mandala készítése egy meditatív szertartás, melynek során a készítőjét a saját belső központja felé vezeti. A rend, a harmónia, a szimmetria, az egység, arányosság megtestesülése és minden kis részlete nagyon mély szimbolikával bír. Színei és formái nagy hatással vannak az elmére.

A múlt század elején, mint művészetterápiás eszközt Karl G. Jung pszichológus kezdte el alkalmazni praxisában. Véleménye szerint a mandala rajzolása segít a lelki egyensúly megtartásában. Szeretném, ha a könyv végéhez érve, mindenki közelebb kerülne saját maga belső világához és magáénak érezné a könyv mondanivalóját...

Jánosi Zsóka

mandala és üvegfestő

 

 

„Vannak az életben olyan tárgyak, helyek, amiket és emberek, akiket egyszerűen nem lehet feledni, törölni és velük lévő kapcsolatot végérvényesen megszüntetni. Minden cselekedetünknek és tetteinknek visszaható ereje van. Bármit cselekszünk, teszünk, annak lesz következménye, ami áldásként vagy teherként visszakerül hozzánk. Ez karmikus, amit vagy elfogadunk, vagy visszük magunkkal a további életünkbe, addig, míg a dolgunkat el nem rendezzük vele...”

 

(részlet a könyvből)